Наталя Могилевська, Руслана Писанка, Настя Каменських та інші бездітні красуні шоу-бізнесу: дітки почекають

Більшість зірок українського шоу-бізнесу пізнали радість батьківства, але є й ті, хто не поспішає заводити дітей.

Бути чи не бути батьками – суто особиста справа кожного, однак життя знаменитостей публічне і невід’ємно пов’язане з цікавістю публіки, яка так і норовить дізнатися про своїх кумирів все і навіть більше. Чому ж героїні нашої сьогоднішньої добірки досі не стали мамами?

Руслана Лижичко

Вже 25 років Руслана щаслива в шлюбі зі своїм продюсером Олександром Ксенофонтовим, але вони все ще не завели дітей. Пов’язано це з шаленим ритмом життя співачки, а також серйозним захопленням спортом. Більш розгорнутих коментарів на тему материнства переможниця “Євробачення” не дає.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Наталя Могилевська

За плечима Наталії два шлюби, які закінчилися розлученнями. Ні в одному з них матір’ю Могилевська не стала, хоча дітей любить і навіть володіє власною талант-школою, де ділиться досвідом з молодшим поколінням.

Любителька задавати каверзні питання Катя Осадча одного разу прямо запитала у виконавиці – чи збирається вона взагалі народжувати. У відповідь на це Наталя сказала, що діти в її життя прийдуть тільки тоді, коли до цього буде готове її серце, а не коли вона в голові вирішить, що пора, адже так ні вона не буде щаслива, ні спадкоємці.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Настя Каменських

Дружина Потапа неодноразово говорила про любов до дітей, і якщо раніше вона була не готова до материнства морально, то в недавньому інтерв’ю зірка зізналася, що мріє про дитинку. Не виключено, що поповнення в родині Потапа і Насті не за горами.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Руслана Писанка

55-річна телеведуча і актриса досі не стала матір’ю. Зараз Руслана вважає, що вже пізно думати про поповнення, про яке потрібно було думати років 20 назад, коли жіночого щастя вона не знала. А а ось її нинішній чоловік Ігор Ісаков готовий до батьківства незалежно від віку.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков
Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков

Схожі статті