Вагітна Катя Осадча розповіла, що відбувається у їхній з Горбуновим родині: “Виселив в будинок для гостей”

Катя Осадча розповіла, що ж насправді відбувається в її шлюбі.

Близько місяця тому Катя Осадча зізналася, що носить під серцем третю дитину. Ця новина стала справжнім святом для вірних фанатів телеведучої, які чекали на появу доньки у родині. Тому не дивно, що в коментарях постійно спостерігаються схвильовані питання про стать дитини. А зараз літо, і Катя не має можливості навіть приховати своє положення, а весело гуляє у легких сарафанах, які неймовірно личать їй на даний момент.

Чому Катя Осадча не живе у власному будинку?

Нещодавно Катя Осадча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію в розділі stories. Там вона розповіла, що на даний момент вони з Юрієм Горбуновим проживають в гостьовому домі, так як через ремонт їм довелося з’їхати з основної будівлі.

Катя Осадча розповідає підписникам про їхню сімейну ситуацію прямо з ліжка.

Враховуючи той факт, що Катя Осадча знаходиться у дуже хвилюючому стані, це було найкращим рішенням. Скоріш за все, ремонт відбуваються на другому, де готуються кімната для майбутнього малюка.

Нагадуємо, що Катерина Осадча вже є мамою двох прекрасних хлопчиків. Вона народила старшого сина Іллю Поліщука від першого шлюбу з депутатом і другого сина Івана від другого шлюбу з Юрієм Горбуновим. Для телеведучого Івасик став первістком. Зараз його зіркова дружина виношує його другу дитину. Цікаво, що Юрій довгий час був одружений і пішов з родини заради Катерини. Звістка про весілля була озвучена лише тоді, коли Катерина знаходилася на останніх термінах вагітності. Також примітно, що у вас сейчас Ілля жив з батьком через зайнятість зіркової мами.

Схожі статті