Марічка Падалко втратила зуб, а згодом сором: 45-річна зірка “плюсів” похизувалася фігурою у купальнику

Марічка Падалко - мати трьох дітей і вона не соромиться своєї фігури. Подивіться на свіжі фото телезірки у купальнику.

Марічка Падалко вже не перший рік працює на телебаченні. Вона блискуче знайомить українців з головними подіями у світі на телеканалі “1+1”. Крім кар’єри у зірки є ще одне надбання – її родина.

Знаменитість – тричі мама.

Марічка Падалко з родиною

Зірка активно ділиться своїм сімейним життям у соціальних мережах. Вона проводить дозвілля разом з дітьми. Нещодавно Марічка відвідала аквапарк, де засвітила свою фігуру у купальнику.

Прихильники оцінили не тільки відгук телеведучої на аквапарк, а і її світлину. У коментарях написали компліменти:

  • Неймовірно прекрасне фото.Ну просто чудове
  • Ти красотка
  • Марічка!!! Ви супер з донечкою
  • Які ви молодці

Чому Марічка Падалко стала беззубою?

Минулого року в ефірі телепередачі зі знаменитістю стався прикрий випадок. Марічка звично читала інформацію з суфлера і під час розмови у неї раптово випав передній зуб.

Марічка Падалко – справжній професіонал своєї справи.

Цікаво, що завдяки прикрому випадку Падалко стала відомою на весь світ. Навіть закордонні ЗМІ обговорювали цей інцидент.

Як потім розповідала Марічка своїм колегам з каналу, єдине про що вона турбувалася – це про те, як правильно зберігти артикуляцію та не схибити у вимовлянні звуків. Найбільше їй не хотілося виглядати непрофесійно.

“Я розумію, що я ведуча і це просто фіаско. І в той момент, я вже не знаю, що я там робила зі своєю артикуляцією, лише, щоб звуки довимовляти до кінця. Найбільше чого я боялася – мати непрофесійний вигляд”, – прокоментувала зірка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".