Як би у реальному житті виглядала вагітна Настя Каменських? Фото, які доводять, що настав час для поповнення

Насті Каменських дуже личить вагітність і ми вам це доведемо!

Настя Каменських — успішна співачка, талановита артистка, кохана дружина, вірна подруга. Перелічувати позитивні сторони особистості цієї жінки можна до безкінечності. Втім, фанати завжди знайдуть те, чого за їхньою думкою не вистачає їхньому кумиру. У випадку з Каменських, це малюк. Не дивлячись на немаленький вік артистки, вона не поспішає ставати матір’ю. І здавалося б, нічого не заважає. Адже в неї непохитна успішна кар’єра, багато грошей і люблячий чоловік. Усе готово до поповнення…

Як виглядала б Настя Каменських, якщо була б вагітною

На фанатських акаунтах присвячених творчості Насті є доволі багато контенту про її вигадану вагітність. Шанувальники, які хоча б трохи розбираються у фотошопі, сміливо приміряють на Настю великі животи. Редакція “Сенсації” також пропонує вам власну версію вагітної Насті Каменських.

Фото було відредаговано у додатку Photoshop.

Варто відмітити, що Настя сама не одноразово розповідала про те, що була б не проти стати матір’ю. Співачка натякнула, що Господь поки не дай їй такої можливості.

Фото було відредаговано у додатку Photoshop.

Коханий Насті Потап взагалі ніяк не коментує це питання. У продюсера вже є син Андрій від першого шлюбу з Іриною Горовою.

Фото було відредаговано у додатку Photoshop.

Втім, ми впевнені, що Олексій Потапенко також напроти стати батьком малюка від другої дружини.

Фото було відредаговано у додатку Photoshop.

Необхідно нагадати і той факт, що Настя час від часу набирає вагу і дійсно походить на вагітну. Через це преса постійно намагається вхопити сенсацію і розповісти читачам про можливе поповнення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.