Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк покинула маму та гайнула подалі від стресу насолоджуватися життям

Анна Заворотнюк довго скаржилася на своє життя, а потім здивувала змінами. Усі деталі у статті.

Близько року тому до мережі просочилася інформація про те, що Анастасія Заворотнюк знаходиться у стані ремісії, а гліобластома відступає. Втім, хороші новини радували фанатів акторки зовсім недовго. Згодом близькі зірки зізналися, що хвороба знову взяла верх над акторкою і Анастасія вимушена починати боротьбу спочатку.

Анастасія Заворотнюк у серіалі “Каспій 24”

Також не міг порадувати і опис зміни зовнішності красуні. Так, за словами інсайдерів Анастасія набрала багато зайвої ваги і втратила волосся. Подейкують, що знаменитість намагалась виправити ситуацію завдяки плаванню і їй навіть вдалося привести себе до кращої форми.

Анна Заворотнюк покинула маму у Москві та поїхала за кордон

Анна Заворотнюк неохоче розповідає про стан своєї матері. Більш того, її скарги на горе, яке принесла онкохвороба в їхнє життя, більше стосується її проблем. Мовляв, важко переносить пересуди за спиною та надлишкову увагу до її персони.

Нещодавно на особистій сторінці зіркової доньки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, з якої стало зрозуміло, що Анна відправилася на відпочинок до Франції. У той час, як її мама бореться зі страшним діагнозом, не без помочі її коханого чоловіка, донька вирішила трохи дати собі відпочити.

Варто відмітити, що тільки нещодавно вона зізнавалася у тому, що хвороба мами повністю залишила її без грошей. Так як дівчина повинна була повернутися з-за кордону і жити в Москві, вона не змогла знайти собі підходящу роботу і працювала за копійки. Фінансові проблеми серйозно відбилися на психічному стані дівчини, яка боролася з депресією.

Схожі статті