Потап публічно образив Тіну Кароль та одразу ж отримав відповідь від поп-діви: “Чому соромно мені?!”

Відомий український продюсер і реп-виконавець Потап разом з групою MOZGI зачепив своїми словами поп-діву Тіну Кароль, на що тут же отримав колючу відповідь.

Останнім часом вітчизняний шоу-бізнес вибухає від скандалів. Не встигла публіка відійти від конфлікту Олі Полякової та Валерія Меладзе, як в центрі обговорення опинилися Потап і Тіна Кароль, які нещодавно вели разом розважальне шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл” і сиділи в сусідніх кріслах “Голосу країни”.

Так, артисти взяли участь у музичному фестивалі Atlas Weekend 2021. Виступали вони в одні і ті ж дні – 5 і 6 липня, але якщо гурт Потапа MOZGI був заявлений ​​як один з безлічі учасників, то Тіна була хедлайнером, простіше кажучи – головним цвяхом програми. Її шоу відповідало статусу – воно тривало цілу годину, було наповнене яскравими костюмами, спецефектами, навіть живий пітон з’явився на сцені під час виконання однієї з пісень, за що громадськість, до речі, розкритикувала співачку.

MOZGI на Atlas Weekend 2021
MOZGI на Atlas Weekend 2021
Тіна Кароль на Atlas Weekend 2021
Тіна Кароль на Atlas Weekend 2021

Судячи з усього, факт того, що хедлайнером стали не MOZGI, зачепив Олексія Потапенка, адже в інтерв’ю перед виступом він заявив, що не знає, хто така Тіна Кароль. Колеги по групі підхопили жарт і почали всіляко перекручувати ім’я співачки – перевертати його назад, римувати. В результаті поп-діву назвали Буратіно, карантином.

Артистка не стала закривати на це очі і поділилася в соціальних мережах думкою з цього приводу. Так, в Інстаграмі Кароль з’явилися кадри з того самого інтерв’ю, які вона прокоментувала так:

“Чому соромно мені?! Амнезія? Назва групи – повна протилежність дійсності”.

Скріншоти з Інстаграму Тіни Кароль
Скріншоти з Інстаграму Тіни Кароль

Незабаром поп-діва видалила пост з коментарем про сором.

Схожі статті