Колишній Наталі Могилевської Олександр Ягольник згадав, чому покинув співачку: “Я викинув каблучку в озеро”

На самому початку кар'єри у Наталії Могилевської були відносини з продюсером Олександром Ягольником, який повідав всій країні, чому вони розійшлися.

У дев’яностих Олександр Ягольник відкрив Україні нову зірку – молоду і талановиту співачку Наталію Могилевську. Подейкують, що чоловік спочатку закохався у виконавицю, а вже потім розгледів її талант. Та й сам він цього не заперечує і зізнається – відчув любов з першого погляду.

Пара разом писала пісні, будувала плани на майбутнє і навіть обзавелася спільним житлом. У програмі “ЖВЛ” Ягольник вперше розповів, що Наталю дуже любили і його батьки, сам же він не скупився на вчинки та зізнання в коханні:

“Якби треба було життя віддати, я б віддав життя, не задумуючись. Настільки я кохав”.

Олександр Ягольник і Наталія Могилевська
Олександр Ягольник і Наталія Могилевська

Великі гроші і слава до них прийшли після пісні “Ла-ла-ла”, а такі шалені успіхи надихнули Олександра на пропозицію руки і серця коханій. Втім, каблучку Могилевська так і не вдягла, тому що перед освідченням Ягольник завів розмову про гроші, яку вона сприйняла дуже гостро:

“Наталя сказала: “Ти ж мене любив і пісні писав, тому що ти мене любив?”. Я сказав: “Так”. “Ну а що ж ти питаєш про гроші?”. Я пішов від неї і викинув цю каблучку по дорозі додому в озеро”.

Олександр Ягольник у ЖВЛ
Олександр Ягольник у ЖВЛ

Так і закінчився цей бурхливий роман. Олександр заліковував рани роботою, хоча ще довгий час по тому сподівався, що вони з Наталею все-таки зійдуться і будуть разом. Продюсер навіть спеціально для співачки написав альбом, проте творчого контакту у них не сталося. Ніяких коментарів з приводу інтерв’ю Ягольника Могилевська теж не висловила.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.