Соломія Вітвіцька виходить заміж вдруге? Телеведуча прийняла пропозицію руки і серця: “Ти вийдеш за мене?”

Соломія Вітвіцька недовго думаючи погодилася вийти заміж.

Півроку тому Соломія Вітвіцька повідомила фанатів про те, що розлучається з чоловіком, з яким знаходилася у стосунках майже 7 років. Ця новина сколихнула мережу, адже здавалося, що у зіркового подружжя все в порядку, а деякі вважали, що незабаром все налагодиться і колишні кохані знову зійдуться.

Весілля Соломії Вітвіцької та Влада Кочеткова
Весілля Соломії Вітвіцької та Влада Кочеткова

Але час іде, а Соломія залишається самотні. Судячи з усього, телеведуча не поспішає заводити нові стосунки, адже має оговтатися Від розриву і присвятити час собі.

Соломія Вітвіцька виходить заміж?

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Соломія Вітвіцька відповіла на пропозицію руки і серця. Так, невідомий запитав у телеведучої, чи бажає вона вийти за нього заміж, на що Соломія відповіла:  “Так, чому б і ні?”

Соломія Вітвіцька погодилися вийти заміж за невідомого. Скріншот особистої сторінки зірки.

Звісно ж, усе це відбувалося лише у жартівливій манері і наврядчи Соломія збирається виходити за когось найближчим часом. Втім, у кожному жарті є доля правди і існує вирогідність того, що зірка вже фліртує з новим коханим через соціальні мережі.

До речі, ще вчора Соломія показувала підписникам, що досі підтримує зв’язок з колишнім чоловіком. Екс-подружжя завітали на вечірку до спільної подруги і проводили разом час, наче нічого між ними й не було. Більш того, Соломія вирішила, що буде доречним попрацювати на камеру і показати, що між нею та Владом немає проблем. При цьому сам Кочетков виглядав не дуже задоволеним зйомкою.

Схожі статті