Тіна Кароль ледве не приєдналася до покійного Огіра через непередбачуване: “Опинилася у хмарі чадного газу”

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яку називають поп-дівою вітчизняної сцени, розповіла про непердачувану подію, що сталася під час одного з виступів.

Щорічно в Україні проводиться наймасштабніший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Weekend. Цього року хедлайнером перших двох днів була Тіна Кароль. Статус головної зірки вона підтвердила своїм неймовірно видовищним шоу з яскравими костюмами і ефектними номерами. Навіть живого пітона виконавиця винесла на сцену.

Тіна Кароль на Atlas Weekend 2021
Тіна Кароль на Atlas Weekend 2021

Вже після своєї участі на фестивалі співачка поділилася враженнями і розповіла, як це було її очима. Повне інтерв’ю можна подивитися на YouTube-каналі Тіни.

Тіна Кароль розповідає про виступ на Atlas Weekend 2021
Тіна Кароль розповідає про виступ на Atlas Weekend 2021

Так, для одного з номерів артистки було задіяно безліч піротехніки. Кароль в цей момент сиділа на платформі, яка піднімалася над сценою, проте її огорнула хмара чадного газу, через що знаменитість ледве дихала:

“Ось ця піротехніка, в перший день її було менше, в другий її стало більше. І ми ніколи не тестили з нею. І вийшло, що я опинилася в хмарі чадного газу. Тягну там своє підборіддя вгору, просто реально за ковтками повітря тягнулася. Я не могла… Уже мій мозок не розумів, що треба просто встати і дихати хоча б повітрям вище. Тобто це як в диму чадного газу під час пожежі опинитися”.

Тіна Кароль у хмарі чадного газу
Тіна Кароль у хмарі чадного газу

На щастя, все обійшлося, а підтримував Тіну весь цей час її єдиний син Веніамін від покійного чоловіка Євгена Огіра. Хлопчику вже 12, зараз він проводить канікули вдома і з кожним роком стає все більше схожим на батька.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Поп-діві довелося нелегко після смерті другої половини. Більше подробиць того, як ця втрата вплинула на життя Кароль, дивіться у відео нижче:

Схожі статті