Ектор Хіменес-Браво з гордістю показав, з ким живе після важкого розриву з нареченою: “Хіба не красуня?”

Ектор Хіменес-Браво нею ніколи не проводив свої дні у самотності.

Ектор Хіменес-Браво як і будь-яка інша людина мріє про велику щасливу родину. Втім, усі його спроби створити нову ячейку суспільства терпіли крах. Чоловік два рази намагався одружитися на коханих жінках, і з обома прожити своє життя зовсім не судилося.

Керолайн та Анна Тягун

Ектор Хіменес-Браво і Анна Тягун. Фото взято на просторах мережі.

Спочатку Ектор Хіменес-Браво намагався перейти на серйозний рівень з коханою Керолайн, з якою він зустрічався у Канаді, де знаходиться його справжній будинок. Втім, дівчина не захотіла приїжджати до України, де знаходиться мережа ресторанів шеф-кухаря. Через це парі довелося розстатися.

Згодом, у його житті з’явилася дівчина на ім’я Анна Тягун. Вона полонила його серце і навіть прийняла пропозицію руки і серця. Наречена поїхала до Колумбії, познайомилася з родиною шеф-кухаря, але з невідомих причин пара так і не побралася. З тих пір Ектор Хіменес-Браво був самотнім, але не зовсім.

Красуня, з якої живе Ектор Хіменес-Браво

Нещодавно на особистій сторінці Ектора Хіменеса-Браво в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії його улюблениці Лупіти.

Песик Ектора Хіменеса-Браво Лупіта. Скріншоти сторінки шеф-кухаря.

Саме з нею зірка проводить свої вечори. Лупіту Ектору Хіменесу-Браво подарували рік тому і з тих пір він не зводить з неї очей та об’єктиву власного камери. Свою собачку шеф-кухар наряджає в різноманітні вбрання, робить їй зачіски, і водить по елітним місцях. Усе, про що могли тільки мріяти фанатки кухаря забрала собі крихітна красуня Лупіта.

Схожі статті