Вагітна Катя Осадча та Юрій Горбунов похизувалися ремонтом у заміському будинку: підготували все для малечі

Зіркова родина закінчила гніздуватися і переїхала назад до заміського будинку.

Вже зовсім скоро відома українська телеведуча Катя Осадча народить третю дитину. У кінці квітня стало відомо, що зірка носить під серцем малюка. На привеликий жаль, Катя зберігає традиції і намагається максимально відгородити дитину від публічності. Однак, коли за тобою стежить вся країна, це зробити доволі важко.

Підготували будинок до появи малечі

Не так давно Катерина Осадча розповідала, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим затіяли ремонт у заміському будинку. Через це пара була змушена переїхати у гостьовий. Телеведуча скаржилася, що відчуває себе наче в готелі. Втім, як виявилося, ремонт закінчили швидко, і подружжя повертається у звичний ритм життя.

Зірка не показала усіх змін, які відбулися у будинку, але все ж таки деякими деталями поділилася. Як відомо, Катя — велика шанувальниця елементів декору, саме тому ними вона й похизувалася.

Скріншоти сторінки Каті Осадчої.

Катя обожнює різноманітні трави, квіти та вази. Тому не дивно, що опублікувала вона саме їх.

Скріншоти сторінки Каті Осадчої.

Здається, що Юрій Горбунов вподобав зміни.

Нагадуємо, що Катя Осадча вже є мамою дорослого сина Іллі Поліщука від першого шлюбу та первістка Юрія Горбунова Івасика, якому всього 4 рочки. Варто відмітити, що останнім часом пара почала порушувати свої принципи і показувати обличчя дитини. Тож цілком імовірно, що Івасик погодився на публічність і тепер батьки можуть показувати свою дитину. Адже зіркове подружжя притримуються правила особистих меж людини і поважає бажання сина.

Схожі статті