Анастасія Волочкова висловилася про колишнього чоловіка Вдовіна: “Живе на мої гроші і утримує свої сім’ї”

Анастасія Волочкова досі не може пробачити колишнього чоловіка, який забрав неї 3 мільйони.

З моменту розлучення відомої російської балерини та не менш відомого бізнесмена Ігоря Вдовіна пройшло доволі багато часу. Втім, Анастасія Волочкова продовжує активно скаржитися на батька своєї доньки, з яким багато років тому вона розійшлася з грандіозним скандалом. Балерина досі не може пробачити Вдовіну один дуже негарний вчинок.

Ігор Вдовін живе на гроші балерини

В рамках модного проекту “Доктор Стиль” Анастасія Волочкова спалила кілька своїх суконь для залучення у своє життя нової енергії. Але окрім обговорення дизайнерських нарядів балерина знову торкнулася найболючішої для неї  теми – розриву з чоловіком Ігорем Вдовіним, від якого вона народила свою єдину дочку Аріадну.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Зірка вважає, що Вдовін зумів прославитися виключно завдяки їй. До того ж балерина неодноразово говорила про те, що він позичив у неї величезну суму. Згодом чоловік навідріз відмовився повертати їй гроші, ссилаючичь на те, що Волочкова не має на руках відповідної розписки.

Архівні фото Анастасії Волочкової та її доньки Аріадни.

“Цей альфонс є батьком моєї дочки. Це єдине, що мене пов’язує з цією людиною. Весілля альфонса – злагода та любов! Але я до чого в цій ситуації? Це чергове святкування, включаючи наше з ним розкішне весілля, організоване на відібрані у мене обманним шляхом 13 років тому гроші. 3 мільйони доларів, на які він живе і утрисує всі свої сім’ї », – поскаржилася Анастасія.

Під час модного шоу Волочкова також зуміла в черговий раз шокувати глядачів своєю скандальною поведінкою.

Схожі статті