Санта Дімопулос розповіла як «Танці» змінили її життя

Екс-учасниця ВІА ГРИ Санта Дімопулос розповіла як їй вдалося завдяки танцям знову повірити в себе і наскільки важливим став час з родиною.

Співачка Санта Дімопулос на своїй сторінці в Instagramподілилася з підписниками змінами, які, за відчуттями самої артистки відбулися з нею на проекті. У підписі під фото вона зізналася, що танці допомогли їй позбутися зайвих кілограмів і знову повірити у себе. Вона зізналася, що в дитинстві займалася танцями, але покинула після смерті батька. Це сталося 20 років тому.

Також, за словами зірки, вона рік після пологів не могла скинути вагу, а танці дали їй стимул зробити це в прискореному режимі. До того ж співачка розповіла, що коли виходиш на паркет, то не маєш права показувати, що втомлений чи виснажений після 8-9-годинних репетицій.

Співачка зауважила, що заново відкриває для себе давно забуті відчуття, згадує як тримати поставу, голову і не видавати емоцій, що киплять всередині.

Прихильники Санти засипали її компліментами і зауважили, що саме її треба було брати на роль Жасмін у фільм про Аладіна, адже цей образ їй дуже личить. Також підписники відмітили високий професіоналізм артистки.

Окрім цього Санта Дімопулос поділилася з ведучою «Світського життя» Катею Осадчою тим, що дехто вважає її участь у проекті несправедливою, адже вона професійна танцівниця. На це екс-учасниця ВІА ГРИ відповіла, що танці – це не їзда на велосипеді і всі навички втрачаються, якщо не займатися регулярно. Співачка заявила, що після народження другої дитини вона втратила колишню пластику і розтяжку, а ще їй було важко позбутися набраних зайвих кілограмів. Зірка поділилася і тим, як ставиться до участі в «Танцях з зірками» її чоловік, особливо до того, що вона виконує з іншим чоловіком доволі відверті номери. За словами артистки, він ставиться до цього спокійно, «інакше він не був би моїм чоловіком».

Учасниця «Танців» також виклала в мережу фото зі своїм партнером на проекті у образі Аладіна.

https://www.instagram.com/p/CF7bnYGD94O/

Прихильники пари засипали улюбленців компліментами і побажали удачі на ефірі.

Схожі статті