Вагітна Настя Каменських припинила приховувати живіт і показала своє положення: з Потапом майбутні батьки

Настя Каменських показала, як насправді виглядає її фігура.

Останнім часом Настя Каменських скаржиться на те, що набрала багато зайвої ваги. Мовляв, через останні події не може стриматися і багато їсть. Втім, співачка об’явила війну калорійній їжі багато днів тому, а її вага не змінюється.

Вагітна Настя Каменських станцювала для підписників

Зараз Потап та Настя Каменських знаходяться у різних концертних турах. Однак, співачка вже повернулася додому і чекає на коханого чоловіка. Вочевидь, їй не було чим зайняти себе і вона вирішила влаштувати продовження веселощів. Настя одягла шкіряні лосини, перев’язала живіт блискучою кофтинкою і почала танцювати.

Скріншот сторінки Насті Каменських.

Було майже неможливо не помітити, що на той момент у Каменських був доволі солідний животик, який вже навіть мало походить на “живіт через зайву вагу”, адже ноги у співачки доволі стрункі. Варто відмітити, що Насті вже 34 роки і вона абсолютно не проти поповнення у родині. Втім, за словами співачки, Господь поки що не дарує їм малюка. Хоча вона була б не проти.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап одружилися у 2019 році у київському лісі. Церемонія відбулася цілком таємно, але подружжя вирішило сповістити своїх фанатів про подію через соціальні мережі. Через 2 роки з’ясувалося, що це було не перше весілля, яке зіграли зірки. Насправді ж шлюб був створений в Лас-Вегасі, а усі подальші церемонії були лише святкуванням річниці. Так, Настя вирішила, що хоче святкувати кожен рік з помпезністю і наче вперший раз. У цьому році пара відмовилася від цього через складнощі в житті.

Схожі статті