Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк засмутила новинами про її здоров’я: “Не дають шансу на одужання”

Анна Заворотнюк тримає фанатів у курсі і розповідає останні новини пов'язані з її сім'єю.

Нещодавно донька онкохворої  актриси Анастасії Заворотнюк Анна зробила відверте зізнання.
Вона публічно розповіла, що третій рік страждає від депресії, панічних атак і загального пригніченого стану організму.

Депресія Анни Заворотнюк

Як пояснила спадкоємиця зірки “Моєї прекрасної няні”, допоміг здоров’ю прийом сильнодіючих препаратів, з яких Анна змогла злізти лише нещодавно.
На цей раз дівчина поділилася свіжими висновками, які усвідомила після зустрічі зі знайомим.  На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Анна  опублікувала відео, де і пояснила ще одну причину затяжної депресії.

“Я себе забезпечую, добре заробляю, і робота займає лише частину мого дня. Решту часу я і ганяю в голові темні думки, які не дають спокою і шансу на одужання”, – зізнається дочка Анастасії Заворотнюк.

Дівчина зізнається: вона готова зайнятися будь-яким цікавим проектом, який відверне її від важких думок і сімейних проблем. Можливо, нове заняття з часом переросте у щось більше і стане, як сподівається Ганна, справою до душі.

Нагадуємо, що не так давно відомий продюсер розповів про стан Анастасії Заворотнюк, яка наразі бореться зі страшним діагнозом — гліобластомою. За словами Демидова, знаменитість не виходить з власного особняку, втратила усе волосся і прикриває голову косинкою, набрала багато зайвої ваги, має труднощі з пам’яттю та мовленням. Поруч з акторкою завжди знаходиться сиділка, а до зірки не підпускають навіть найближчих родичів та знайомих, окрім мами, доньки та чоловіка.

Схожі статті