Чим здивував 6-й ефір «Танців з зірками»?

Кожний наступний ефір популярного танцювального проекту дивує все більше і більше.

Цей ефір здивував усіх чи не найбільше, аніж усі попередні. Для цього було кілька причин. Першою і, ледь чи не основною, став виліт відразу двох пар.

А по-друге, найвищу кількість балів отримали пари відразу двох екс-учасниць гурту ВІА Гра. Ними стали пара Санта Дімопулос і Макс Леонов та Надія Мейхер і Кирило Васюк.

Зауважимо, що 6-й ефір було присвячено українським виконавцям, під чиї пісні танцювали учасники.

З двох пар, які вибули зі змагань, пара Олена Шоптенко і Олег Винник були дискваліфіковані за станом здоров’я, а пара Тарас Цимбалюк та Яна Заєць покинули проект за рішенням глядацького голосування.

Щодо пари Олена Шоптенко і Олег Винник, то вони припинили змагатися за перемогу за умовами шоу. Відповідно до них, пара, що пропустила 2 ефіри автоматично покидає проект. Окрім того, обоє партнерів захворіли на коронавірус і зараз лікуються вдома.

Також всі очікували чергового скандалу між учасницею проекту Ольгою Фреймут і суддею Катериною Кухар. Проте цього разу жінки стрималися і не влаштували черговий обмін люб’язностями.

Незважаючи на це, ефір був би не ефір, якби Ольга Фреймут не висловила б свою думку. У зверненні, яке було опубліковане на офіційній сторінці проекту в Instargam, вона попросила повернути в шоу пару Олени Шоптенко та Олега Винника.

Такий крок екс-ведучої «Ревізора» не лишився непоміченим і в мережі спалахнуло активне обговорення. Дехто з підписників відверто не зрозумів такого кроку Ольги Фреймут. При тому, як зауважив сам Олег Винник, все було чесно і він не має жодних претензій до організаторів. Також дехто з підписників зауважив, що співак сам винен у ситуації, що склалася. До того ж прихильники проекту і без виступу учасниці розділилися на два табори. Одні вимагали повернути пару, а інші говорили, що тоді краще повернути тих учасників, для кого проект справді має важливе значення. Крім цього підписники зазначили, що Олена має дуже хворий вигляд і їй потрібно лікуватися, а не готувати постановки.

Загалом думки розділилися. Як далі розгортатимуться події покажуть наступні ефіри проекту.

Схожі статті