Куди зник дует “Алібі” з сестрами Завальськими та як вони зараз виглядають: “Ми стали мамами”

Колись співаючі сестри Анна та Ангеліна Завальські підкорювали слухачів у дуеті "Алібі", але це вже давно в минулому.

Співоча кар’єра Анни і Ангеліни Завальських почалася у 2001 році, коли був створений колектив “Алібі”, хоча співали вони ще з самого дитинства. Продюсуванням співачок займався їх батько Олександр Завальський, проте у 2012-му всі ЗМІ рясніли заголовками про розпад дуету.

Ходили чутки, що сестри посварилися, тим не менш, вони самі їх спростували:

“Кожна з нас почала займатися своїм сольним проектом. Ми обидві стали мамами, поєднати ці нові обставини з роботою в дуеті було нереально, тому ми поставили його на паузу”, – розповідала Ангеліна в інтерв’ю музичному журналу Karabas.

Анна і Аліна Завальські
Анна і Аліна Завальські

Через кілька років Завальські наважилися на перезавантаження і оголосили про повернення на сцену, тільки вже під новою назвою The Alibi Sisters і з новими піснями:

“Ми зрозуміли, що нам знову є що сказати. Приводом для цього став ювілей нашого батька. Він дуже болісно переживав те, що ми з Анею не працюємо разом”.

The Alibi Sisters
The Alibi Sisters

По-справжньому гучна поява Анни та Аліни відбулася в 11 сезоні вокального талант-шоу “Голос країни”, куди вони прийшли на етапі сліпих прослуховувань і розгорнули до себе крісла всіх чотирьох тренерів – Тіни Кароль, Олега Винника, Наді Дорофєєвої та Монатіка. Їх здивуванню не було меж.

Коли ж наставники стали запрошувати Завальських в свої команди, сестри відмовилися. За їх словами, вони заспівали на головній сцені країни, щоб здивувати не тільки глядачів, а й колег по цеху, проте займати місця молодих вокалістів вони не збиралися з самого початку. Так The Alibi Sisters попрощалися з проектом та відправилися працювати над новим матеріалом для своєї оновленої групи.

Схожі статті