Руслана Писанка, Юрій Ткач та інші пишнотілі знаменитості, які були учасниками шоу “Танці з зірками”

За всі сезони проєкту "Танці з зірками" на головному паркеті країни побували безліч зірок українського шоу-бізнесу. В тому числі і досить неформатні.

Вже давно стандарти краси 90-60-90 відносяться виключно до модельного бізнесу. Та й то, на сучасних показах все частіше з’являються нестандартні моделі. Але ось в світі танців рідко зустрінеш професіоналів “в тілі”. Зате герої нашої сьогоднішньої добірки не побоялися осуду та назавжди вписали себе в історію “Танців з зірками”.

Руслана Писанка

Актриса і телеведуча Руслана Писанка брала участь в самому першому сезоні проєкту в парі з хореографом Миколою Коваленко. До фіналу вони не дійшли, але запам’яталися своїми запальними номерами.

Руслана Писанка у першому сезоні Танців з зірками
Руслана Писанка у першому сезоні Танців з зірками

Юрій Ткач

Актор студії “Квартал 95” разом з Ілоною Гвоздьовою в четвертому сезоні цілих 9 ефірів виходили на паркет. Причому для більшості глядачів було повною несподіванкою те, як добре і вправно Юрій Ткач вміє танцювати.

Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова
Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова

Наталія Холоденко

Зірковий психолог Наталія Холоденко та її партнер Віталій Загоруйко вибули з шоу після свого пасадоблю у третьому випуску 4 сезону. В одному зі своїх інтерв’ю Наталя зізналася, що поява в “Танцях” обійшлася їй в прямому сенсі дорого – щоб стати учасницею їй довелося розірвати контракт з холдингом і заплатити великий штраф.

Наталія Холоденко і Віталій Загоруйко
Наталія Холоденко і Віталій Загоруйко

Alyona Alyona

В оновленому сьомому сезоні проекту на головний паркет країни наважилася вийти реп-виконавиця Alyona Alyona. Разом з нею протягом чотирьох ефірів танцював хореограф Юрій Гурич.

Alyona Alyona і Юрій Гурич
Alyona Alyona і Юрій Гурич

Олександра Заріцька

Солістка групи KAZKA Олександра Заріцька на “Танцях з зірками” ще не з’являлася, але вона прийняла естафету від Фагота і стала третьою знаменитою учасницею наступного восьмого сезону проєкту. Хто буде її партнером на даний момент невідомо.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

Схожі статті