Ольга Сумська продемонструвала ефектну фігуру на заздрість зірковим колегам: у 54 роки юна та струнка

54-річна акторка Ольга Сумська похизувалася стрункою фігурою у вишневому купальному костюмі на своїй сторінці в мережі Instagram.

Свою літню відпустку зірка фільму “Роксолана” вирішила провести разом із чоловіком, актором Віталієм Борисюком, в сонячному Єгипті на курорті Хургада. 

Саме там зіркове подружжя декілька днів тому відсвяткувало 58 день народження Борисюка — в честь свята Сумська приготувала святковий сніданок в басейні.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Не забуває артистка радувати своїх прихильників і власними літніми фотознімками біля басейну. Так Ольга поділилася світлинами у яскраво-бордовому купальному костюмі. Разом із чоловіком акторка ніжитися під сонцем, насолоджується смачними свіжими фруктами та плаває в басейні. Цікаво, що цього року подружжя відсвяткує срібне весілля, тому їхню подорож деякі фанати називають срібним медовим місяцем. 

Під літніми фото прихильники зірки не стрималися та просто засипали Ольгу компліментами в коментарях: 

  • “Неймовірна жінка! Олю, ви неймовірно виглядаєте”;
  • “Красуня Роксолана, я у захваті”;
  • “Ви такі красиві та щасливі, молодці!”;
  • “Ви супер пара! Гарного вам відпочинку”;
  • “Ох, ця Роксолана знову зваблює східних чоловіків”;
  • “Як я люблю вашу родину! Ви красуня!”;
  • “На фото все те, що я просто обожнюю — прекрасний Єгипет та улюблена артистка”;
Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Нагадаємо, що Ольга Сумська у шлюбі разом із Віталієм Борисюком вже понад 25 років. Пара виховує доньку Анну. Також у Сумської є донька Антоніна Паперна від першого шлюбу. Старша дочка подарувала зірковій матері двох онуків — Єву та Данила.

Схожі статті