Камалія присвоїла собі високі рейтинги шоу “Сніданок з 1+1”: “Може, тому що ми з Захуром були там?”

Найбагатша співачка України Камалія Захур разом зі своїм чоловіком-мільярдером з'явилися в ефірі ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Камалію знають і люблять мільйони шанувальників за її щирість і простоту, незважаючи на розкішне життя та популярність. Успіху в кар’єрі зірка досягла своїми силами, а із заміжжям за бізнесменом пакистанського походження Мохаммадом Захуром вона отримала ще й казку наяву – будинок-палац, прислугу і нечувані статки, завдяки яким можна ні в чому собі не відмовляти.

Будинок Камалії та Захура
Будинок Камалії та Захура

Публіку цікавить все про їхню сім’ю, тому подружжя є частими гостями на різних інтерв’ю. На цей раз Камалія і Захур з’явилися в ефірі “Сніданку з 1+1“, де чоловік співачки зізнався, що за ті 20 років, що вони разом, кохана готувала йому разів 20 від сили. У своє виправдання артистка пояснила, що у неї мало вільного часу для готування, зате їх регулярно балує її мама Інна Петрівна.

Камалія з мамою
Камалія з мамою

Ще Камалія розповіла про недавній відпочинок з дочками Арабеллою і Мірабеллою, а також з їх дідусем за маминою лінією на Голубих озерах. Навіть зі своїми безмежними можливостями знаменитість не гребує вітчизняними курортами.

Як виявилося, той самий випуск, в якому знялися герої нашої сьогоднішньої статті, отримав найвищі рейтинги за весь час ефіру з 2016 року. Його подивилася мільйонна аудиторія, на що виконавиця, звичайно ж, відреагувала. Так, в Інстаграмі Камалії з’явився відповідний пост з таким підписом:

“Може, тому що ми з Захуром були там? Дуже хотілося, щоб саме було так!”.

Коментатори підтримали співачку та висловили надію бачити їхню родину на телебаченні частіше.

Схожі статті