Юлія Зайка вийшла заміж за Богдана Юсипчука: забула Михайла Заливако і знайшла більш успішного

Юлія Бельченко стала офіційною дружиною відомого українського актора та телеведучого Богдана Юсипчука.

Не так давно затятий холостяк Богдан Юсипчук повідомив про те, що готується до весілля. Багатьом шанувальникам актора здавалося, що це жарт або піар-хід. Справа в тому, що знаменитість приховував обраницю і зробив з майбутнього свята справжню інтригу. Нещодавно стало відомо, чому зірка так поводився.

Богдан Юсипчук та Юлія Бельченко одружилися

Нещодавно на особистій сторінці Богдана Юсипчука та Юлі Бельченко з’явилися публікації з весілля, до якого так старанно готувався актор.

Знаменитість відписався в соцмережі абсолютно від усіх і залишив лише Зайку.

Скріншот підписок Богдана Юсипчука.

Зіркова пара вирішила вразити користувачів одночасно. Юлія обрала класичну весільну сукню з фатою, а Богдан одягнений у чорний костюм навіть показав обручку на пальці. Весільні фотографії вийшли настільки ж розкішними, наскільки і неочікуваними.

Втім, на прямі запитання підписників про правдивість того, що вони бачать на екранах,  телеведучий відповідає сухо та ухиляється від чесної відповіді. Цілком можливо, що зігране весілля було лише виставою, а пара виконувала обов’язки акторів. Аудиторія поділилася на два табори: одні вірять у шлюб Юлі та Богдана, а інші намагаються знайти більш логічну причину такого зовнішнього вигляду.

Варто відмітити, що екс-учасниця була якось помічена у компанії телеведучого, але шанувальники дівчини не надали цьому значення.

Як виявилося — дарма! На цей раз фантазія користувачів їх підвела.

Схожі статті