Більше не “АБ”: Алла Пугачова змінила ім’я на 73 році життя. Як тепер величають Примадонну естради?

Алла Борисівна не перестає дивувати прихильників своїми рішеннями. З'явилися новини про одну дуже важливу зміну у її житті.

Кажуть, що ім’я визначає долю, а його зміна може повністю перекреслити ваш шлях. Недарма політичні лідери ХХ століття навіть брали консультації щодо зміни своїх ініціалів.

Алла Борисівна Пугачова вже не просто зірка – це справжній бренд, якому властиво змінюватися.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Виявляється, вже давно в Алли Пугачової є власні товарні знаки. На її ім’я зареєстровані такі марки, як Alla Pugachova, “Мадам Брошкіна”, “Примадонна”, журнал і радіо “Алла”, “АБ” та “Різдвяні зустрічі”.

Як передає телеграм-канал Mash, співачка змінює логотип “АБ”. Ось, яку еволюцію торгова марка Примадонни притерпіла з 1996 року.

Логотип Алли Пугачової

Спочатку вона обрала для лого витончену каліграфію, яка об’єднувала її головні ініціали. Згодом логотип став більш модерновим, а над літерами з’явилася корона. Зараз у символі проглядаються літери “А”, перевернута “Б”, “О” та “Р”.

З чим пов’язані такі зміни – не відомо, сама ж артистка не коментує рішення про зміну логотипу.

Чим заробляє на життя Алла Пугачова?

Відомо, що свої статки заробила артистка талантом. Її концерти давали їй мільйони доларів. Та не лише співи приносять Примадонні прибутки. Ще з радянських часів співачка займається бізнесом. На її ім’я зареєстровано 12 компаній. Випускала зірка парфуми, випускала власну лінію взуття та навіть пробувала відкривати школу з дитсадком.

Немало у власності артистки нерухомого та рухомого (автівки) майна.

 

Схожі статті