До Сергія Сосєдова залицяється заможна красуня: покровителька скористалася нагодою і піклується про зірку

Сергій Сосєдов став заручником солодкого полону. Тепер про критика є кому піклуватися.

Не так давно на “Слов’янському Базарі” у Вітебську музичний критик отримав серйозну травму ноги. Зірка був госпіталізований, переніс операцію та отримав необхідне лікування.

Заможна покровителька Сергія Сосєдова

Незвичайне замовлення нещодавно отримала зірковий дизайнер Аніка Керімова. Вона повинна виготовити оригінальні милиці для Сергія Сосєдова.

“Сьогодні вранці пролунав дзвінок з білоруського номера – ймовірно, від шанувальників або покровителів Сергія, – і мене попросили виготовити для нього гламурні милиці. Замовник уже вніс передоплату – п’ятдесят тисяч рублів”, – поділилася Керімова.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Милиці будуть прикрашені стразами Сваровські, і їх ціна – 200 тисяч рублів. Співачка Альона Кравець вже зголосилася особисто відвезти їх Соседову в Білорусію.

“Готова взяти на себе і його реабілітацію – знаю, що Сергій не найбагатша людина, що йому потрібна допомога”, – заявила Кравець порталу “Дни.ру”

Критик почувається добре

За словами шоумена, поки він може пересуватися по квартирі тільки на милицях, стрибаючи на лівій нозі.

Альона Кравець

“Тепер мені два місяці з цією ногою поневірятися. Болі особливої ​​не було, тільки вранці, легка, злегка ріжуча в місці, де пошили. Біль буває, коли випадково наступаю на цю ногу. Я намагаюся триматися, стрибаю на лівій нозі на милицях, але іноді ліва нога відмовляється стрибати”, – поскаржився він.

Критик зазначив, що на ногу наступати не можна, так як це позначиться на тривалості загоєння.

“Не дай бог мені впасти на цю ногу. А так не болить, коли вона у висячому положенні або лежить”, – підкреслив журналіст.

Шоумен додав, що для циркуляції крові і підтримки форми робить деякі вправи лежачи – напружує м’язи.

spot_img

Схожі статті