Дан Балан осмілів та раз і назавжди дав зрозуміти фанатам, що саме відчуває до поп-діви: “Тільки Тіна”

Дан Балан знову звів з розуму фанатів розмовами про Тіну.

Не так давно для фанатів зіркової пари Дана Балана та Тіни Кароль закінчилася ціла епоха. Поп-діва повідомила про те, що назавжди покидає крісло наставника шоу “Голос країни”, а молдавський мачо начебто більше не збирається брати участь у проекті. Два найсильніших артисти вітчизняної естради покинули шоу і залишили гірки присмак.

Обман чи щось таки було?

Справа в тому, що продюсер вокального шоу Володимир Завадюк розповів усю правду про колаборацію Тіни та Дана. З’ясувалося, що роман був створеним штучно для підняття рейтингів. Деякі фанати відверто образилися на співаків, інші виразили надію, що хоч між ними і нічого не було, але емоції були справжніми. Так чи інакше, байдужих на залишилося.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Варто відмітити, що Балан запевнив аудиторію у своїй щирості, що може говорити про симпатію до поп-діви. Раніше і продюсери розповідали, що Тіна стала основною причиною, з якої артист погодився брати участь у проекті.

Тільки Тіна

Нещодавно шанувальники згадали про інтерв’ю співака, у якому журналісти спитали в нього, пісні якого артиста наспівує Дан у душі. Спочатку молдавський красень розгубився, запевнивши, що вже давно не співав під час прийняття душу. А потім додав, що якщо й співає, то це тільки Тіна, показуючи свою повагу та симпатію до артистки.

Варто відмітити, що допитливих журналістів ця відповідь цілком задовольнила, а фанатів буквально підняла на вуха. Це стало ще одним улюбленим відеороликом у колекції ФанТіни.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.