Вагітна Катя Осадча поскаржилася на своє “цікаве положення”: що не подобається дружині Юрія Горбунова?

Катерина Осадча та Юрій Горбунов чекають на поповнення. Вже недовго лишилося до того моменту, коли зірки будуть заколисувати своє немовля.

Чутки про те, що Катерина Осадча вагітна ширилися ще з зими цього року. У травні ведуча не витримала і підтвердила те, що вона при надії та засипала щасливими світлинами з округлим животиком своїх прихильників.

Катя Осадча
Катя Осадча

Та нещодавно артистка заговорила про те, що бути вагітною зараз їй дуже непросто. Проблеми спливли раптово. Дійсно, вагітність у 37 років вважається достатньо пізньою, але причина, яка турбує Осадчу полягає не в цьому.

“Вагітність взимку легша не тільки тим, що немає спеки, а ще й тим, що навколо немає роздягнутих людей з таліями”, – написала Катерина та ефектно сфотографувалася на пляжі.

Дійсно цього року літо вражає своєю аномальною спекою, а телеведучій попри її поважний стан доводиться ще й активно працювати. Втім, чого не зробиш заради майбутньої дитини.

Кого чекають Катя Осадча та Юрій Горбунов?

Раніше шоумен у програмі “Слава+” розповідав, що дуже мріють з дружиною про доньку. Артист натякнув ведучому, що вони з коханою активно працюють над тим, щоб народилася дівчинка. Це інтерв’ю як раз співпало з тим періодом, коли активно у мережі ширилися чутки про вагітність Осадчої. Тому прихильники запідозрили, що скоріше за все буде дівчинка.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. 

Втім, подружжя вирішило тримати у таємниці стать дитини та майбутнє ім’я. Своє рішення не обгрунтовували перед прихильниками і просто чекають на диво, яке зовсім скоро ощасливить їх дружню родину.

 

Схожі статті