Журналіст “Люкс ФМ” Слава Дьомін довів Анастасію Приходько до сліз: співачка повідала, що так її засмутило

Анастасії Приходько зізналася, чим засмутив її популярний журналіст.

Цієї весни у житті Анастасії Приходько сталося дві важливі події. Вона стала матір’ю втретє — народила хлопчика Луку, а також повідомила, що повертається на велику сцену. Для того, щоб українські глядачі її пригадали, вона активно відвідує інтерв’ю та розповідає про себе у власному мікроблогу. Нещодавно жінка поділилася, що відчула на собі симптоми післяпологової депресії і розповіла, як Слава Дьомін довів її до сліз.

Чим слава Дьомін образив Анастасії Приходько

Нещодавно співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, у якому розповіла, що сталося між нею та журналістом.

“Напевно, у мене післяпологова депресія. Я сьогодні щиро розплакалася через те, що Слава Дьомін запросив мене на концерт Артема Пивоварова, а я не змогла піти, тому що у мене маленька дитина. І якби він мене так активно не запрошував, можливо, я б не звернула увагу. А так я дуже засмутилася. Я розплакалася від того, що подивилася Сторіс друзів – всі на концерті Пивоварова, крім мене”, – зі сльозами на очах, прокоментувала співачка.

Варто відмітити, що післяпологова депресія — дуже поширене явище, яке турбує безліч молодих мам. Через неможливість залишити дитину та повернутися у звичний ритм життя, жінки дуже страждають та не можуть побороти стрес.

Нагадуємо, що Анастасія Приходько почувалася погано і під час вагітності Лукою. Через перші невдалі пологи, жінка настільки злякалася третіх, що думала, що не виживе. Співачка зачинилася у ванній кімнаті та почала писати заповіт. Втім, страхи виявилися марними.

Схожі статті