Екс-дружина Володимира Остапчука Олена Войченко тремтячим голосом розповіла, чи вдалося добитися аліментів

Конфлікт Олени Войченко та Володимира Остапчука вже давно вийшов у медійний простір. Екс-дружина шоумена дала інтерв'ю з цього приводу.

Майбутня зірка екрану знайшла свою половинку ще за студентських років. У 2007 році Володимир Остапчук одружився з Оленою Войченко. Пара жила щасливо, у шлюбі народилося двійко дітей – старшій дівчинці вже 7 років.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Та сімейна ідилія скінчилася у 2020. Спершу знаменитості написали прощальні публікації у соціальних мережах, де дякували один одному за прожиті роки. Та згодом Олена заявила, що причиною розлучення стали зради її обранця.

Згодом розголосу набула історія про аліменти, виклики поліції задля того, щоб побачити дітей – сварка стала надбанням фанатів та критиків.

У програмі “Слава+” Олена Войченко вперше розповіла, як їй тепер живеться самій з двома дітьми та чи змогла добитися аліментів.

“Колишній чоловік допомагає нарешті”, – розповідає Олена Войченко.

Жінка зазначила, що інколи Володимир вагається і, як їй здається, навмисно протерміновує платежі. Домовилася пара про допомогу у 30 тисяч гривень. Олена каже, що основні статті видатків її бюджету – це школа, дитячий садок та додаткові гуртки.

Новий тато

Слава Дьомін запитав, чи важко дівчині з двома дітьми знайти чоловіка. Олена спочатку вирішила не відповідати на питання, але коли ведучий уточнив чи знайшла вона нового обранця, Войченко засоромилася та відповіла:

“Не зовсім”

Олена Войченко

Екс-дружина Володимира Остапчука зазначила, що вона у процесі пошуку своєї половинки, але впевнена, що навмисно кохання не потрібно чекати.

Схожі статті