Вагітна Настя Каменських світить круглим животом на яхті: Потап не дарма хвилювався через папараці

Чи перебуває Настя Каменських у "цікавому положенні"? Це питання, яке хвилює і фанатів, і пресу.

Настя Каменських вже неодноразово хвилювала мережу неоднозначними фотографіями, які начебто натякали на вагітність зірки. Втім, бажана новина все ніяк не з’являється на екранах смартфонів користувачів, які є шанувальниками творчості кучерявої діви. Минають місяці, і кожна публікація зірки змушує фанатів відчайдушно шукати ознаки “цікавого положення”.

Настя Каменських засвітила живіт на яхті

Зараз зіркова родина знаходиться у подорожі. Знаменита пара звпросила на відпочинок обох мам, кращу подругу Насті Анну Андрійчук та інших друзів. Про це стало відомо з публікацій Насті Каменських на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

А декілька останніх днів компанія проводить час на яхті.

На фотографіях, які публікують Настя та Потап добре видно, що співачка знаходиться не у формі. Але що саме стало причиною трансформації тіла зірки достовірно невідомо. Деякі підписники вважають, що Каменських очікує на первістка.

Скріншот коментаря під публікацією Олексія Потапенка

Звинувачувати їх у цьому не можна, адже фан-база — це люди, які не тільки захоплюються творчістю свого кумира, але й хвилюються за їхнє особисте життя.

Скріншот фотографії на сторінці Насті Каменських

Варто відмітити, що декілька місяців тому співачка скаржилася на зайву вагу, яку набрала через неприємні події у її житті. За допомогою прийому їжі знаменитість вгамовує печаль. Начебто співачка намагаються схуднути, але поки що результатів немає.

Сподіваємося, що шанувальники мають рацію, і скоро спіачка пізнає щастя материнства.

Схожі статті