Як виглядає перша дружина Олега Скрипки: витончена француженка, яка любить українську культуру та чоловіків

Декілька років поспіль Олег Скрипка знаходився у романтичних стосунках з француженкою, яка не на жарт вплинула на його подальшу кар'єру.

Коли гурт Олега Скрипки “Воплі Відоплясова” тільки почав набирати популярність, співак відправився у турне по містах Франції, де познайомився у театрі з прекрасною дівчиною на ім’я Марі Рібо. Вона єдина могла розмовляти англійською і це стало вирішальним фактором у знайомстві молодих людей.

Стосунки з Марі

Згодом артист закохався і в них почався бурхливий роман. Заради коханої він вивчив французьку за три місяці, чим вразив Марі. Після цього в них почалося, як каже Скрипка, “справжнє спілкування”. Життя у Франції принесло співаку хороший дохід, славу та кохання, однак його тягнуло до Батьківщини.

Розрив

Одного дня він заявив, що хоче повернутися в Україну. І хоча Марі захоплювалася українською культурою, надала перевагу залишитися на батьківщині. Через це закоханим довелося розірвати стосунки. Олег пережив розрив вкрай болісно. Чоловік і досі згадує про акторку з теплотою та ніжністю.

Олег Скрипка
Олег Скрипка

Однак, після розставання вони неодноразово бачилися. У 2014 році Марі влаштувала концерт Олега Скрипки у Франції. Але на той час він вже був зв’язаний з іншою жінкою і мав дітей.

На превеликий жаль, Олег Скрипка старанно охороняє своє минуле від преси, і тому жодного разу не показав, як виглядає кохання всього його життя. У мережі немає жодного спільного фото Марі та Олега.

Другою дружиною Олега Скрипки, на цей раз неофіційною, стала Наталія Сидь. Пара досі зберегла відносини, однак не поспішає реєструвати шлюб, хоча в цьому союзі народилися четверо дітей – доньки Зоряна і Єлизавета і сини Тарас і Роман. Багатодітний батько зізнається, що любить проводити час з сім’єю і вважає, що це для нього улюблений вид відпочинку.

Схожі статті