Чим живе син Анатолія Хостікоєва від першого шлюбу та чи змогла його прийняти Наталія Сумська?

Анатолій Хостікоєв і Наталія Сумська вважаються зразковою парою шоу-бізнесу. Та чи дійсно це так?

Своїм шлюбом Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв дуже пишаються. Вони вже давно разом, виростили сина і піклуються про доньку з онучкою.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв

Разом пара не тільки живе, а й працює. Втім, у кожного з подружжя є минуле, яке принесло не тільки розчарування від розлучення з половинкою, а й радість батьківства. Що у Наталії, що в Анатолія є діти від першого шлюбу. Якщо про Дарину Мамай, якою зараз повністю опікується Сумська-старша, ми знаємо, то про свого сина Анатолій не часто згадує.

Як виглядає старший син Анатолія Хостікоєва?

Чоловік пішов стопами батька і також став актором. Звати старшого сина Анатолія – Георгій.

Георгій Хостікоєв

Старший син Анатолія майже все дитинство та юність провів залаштунками у театрі. Мама у нього теж творча особистість. Її звати Любов Кубюк. Вона також акторка. Знімалася кілька разів у кіно, але свій талант вирішила присвятити виключно храму Мельпомени.

Георгій професійно навчався акторській майстерності і одразу влився у колектив антрепризи “Компанія Бенюк-Хостікоєв”. Прослужив там 2 роки.

Георгій Хостікоєв

Був старший син Хостікоєва і телеведучим, але згодом вирішив продовжити зйомку у кіно і серіалах. У нього багатий досвід у роботі над образами в детективних сюжетах.

Вже має власну родину: одружився з однокурсницею. Та які стосунки у нього з мачухою Наталією Сумською – не відомо. Не наважувався Георгій на відвертість перед журналістами.

Артистка майже не згадує інших родичів свого обранця та більше концентрує уваги у своїх інтерв’ю на творчості.

Схожі статті