Юля Зайка зі сльозами на очах розповіла, що новий обранець порвав з нею на відпочинку: “Що зі мною не так?”

Юля Зайка не встигла показати нового коханого, як його і слід простиг.

Буквально декілька днів тому фіналістка романтичного проєкту “Холостяк” Юлія Бельченко повідомила про те, що знаходиться у романтичних відносинах з невідомим обранцем. Після завершення шоу дівчина нарешті змогла налагодити особисте життя. Разом з подругою та коханим вона відправилася на відпочинок до Хорватії.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Стосунки — неофіційні

На питання підписників про нового обранця Юля Бельченко відповідала щиро. Дівчина розповіла, що не ділить з ним ліжко, адже не знаходиться в офіційних стосунках. Мовляв, необхідно більше часу для зближення.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Користувачки мережі приєдналися до думки блогерки та почали писати свою стосовно особистого життя Юлі. Зайка, в свою чергу, не побоялася та почала публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram поради від незнайомих їй дівчат. Цілком можливо, що саме це і не сподобалося її обранцю.

Розрив

Сьогодні Юля записала відео, у якому зізналася, що стосунки добігли кінця. Дівчина не втрималася і розплакалася прямо на камеру.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

“Мені 28 років. Я пройшла проєкт “Холостяк” і три рази була у серйозних відносинах. І можу сказати, що я досі не навчилася їх будувати. Як говорила психологиня на проєкті: “Ти така вродлива і така нещасна”. Ну ось і все. Взагалом, офіційно заявляю, що я кладу великий *** на своє особисте життя, тому що в мене у цьому питанні абсолютно нічого не виходить. Я вмію заробляти гроші. Уже непогано, але в особистому житті в мене нічого не виходить. Усі питання про обранця можете видаляти. Я реально думаю, що зі мною не так? Можливо хейтери тоді дадуть відповідь на це питання. Зараз набіжать і розповідатимуть, яка я нерозумна і як Михайло зробив правильний вибір, що не обрав мене”, — в сльозах заявила дівчина.

Схожі статті