Знову зрадник: ведучий Володимир Остапчук попався на гарячому і був звинувачений у негідній поведінці

Володимир Остапчук втрапив у незвичайну ситуацію, з якої він не вийде сухим.

Літо добігає кінця, і усі знаменитості роз’їхалися по курортах, щоб насолодитися теплом та фіналом сезону. Наприклад, відомий український телеведучий Володимир Остапчук відпочиває зі своєю другою дружиною Христиною Горняк у Греції. Саме там зіркова пара потрапила у неоднозначну ситуацію, наслідки якої їм доведеться виправляти так само довго, як після розлучення з Оленою Войченко.

Знову став антигероєм соціальної мережі

Під час відпочинку у Греції Володимир Остапчук разом з дружиною зустрівся з російським виконавцем Філіпом Кіркоровим. Зірки зустрілися на набережній у ресторані.

Скріншоти сторінки Володимира Остапчука

Вони провели разом увесь вечір, сидячи за одним столом, насолоджуючись вечерею та обговорюючи різноманітні питання. Поруч з парою сидів чоловік схожий на виконавця Тіматі, однак достовірно невідомо, чи це був він.

Про це стало відомо з особистої сторінки телеведучого в соціальній мережі Instagram. Знаменитість не наважився робити повну ціну публікацію, але на поділитися подією в stories не міг.

Однак, це не врятувало його від шквалу критики. Під його останньою публікацією, яка немає ніякого відношення до Філіпа Кіркорова зібралася купа невдоволених поведінкою Володимира людей.

Нагадуємо, що зараз Володимир Остапчук судиться з колишньою дружиною Оленою Войченко через спільних дітей. Декілька років тому телеведучий пішов з родини до коханки, нотаріусом Христиною Горняк і з тих пір є одним з найскандальніших знаменитостей України. Олена досі не забуває час від часу насолити колишньому і робить це з особливим талантом.

Схожі статті