Чим насправді займається нова дружина Володимира Остапчука: ошатна господиня чи відчайдушна кар’єристка?

Про шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк трубили всі медіа. Втім, попри популярність, мало хто дійсно знає, чим займається молода дружина зірки.

Христина Горняк. Популярність до неї прийшла задовго до шлюбу з Володимиром Остапчуком, адже жінка активно вела сторінки у соціальних мережах. Втім, цікавість виросла на фоні її відносин з шоуменом та його скандального розлучення.

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Христина – не артистка, вона захоплюється юриспруденцією. Їй 33 роки і навчалася у найкращому ВНЗ країни – університеті імені Тараса Шевченка. За освітою і професією дружина Остапчук – нотаріус. Вважається одним з найкращих.

Себе Христина називає танцюючим нотаріусом, адже окрім професії у неї є ще багато захоплень та хобі.

Дуже полюбляє Горняк мандрувати. Задовго до шлюбу вона вже відвідала елітні курорти, чим хвалилася у соціальних мережах.

До речі, з майбутнім обранцем познайомилася також не в Україні. Перша зустріч майбутнього подружжя сталася в Італії на весілля подруги Христини. Вона була запрошеною гостею, а він – ведучим заходу.

Колишня дружина Володимира вважала, що у пари стосунки почалися ледь не з першого дня їхнього знайомства. Цікаво, що до зустрічі з шоуменом Христина не була заміжньою, але з цього приводу не турбувалася дуже. Навпаки Горняк пишалася тим, що змогла жити у задоволення та займатися кар’єрою всупереч стереотипам. Жінка навіть жартувала, що за час коли її однолітки встигли одружитися-розлучитися, вона змогла створити власну справу, навчитися заробляти, а ще об’їздити половину країн світу.

Схожі статті