Молдавський мачо Дан Балан забув дружину Еллу та повернувся до Тіни Кароль після розставання: “Назавжди”

Найвідоміший молдавський співак Дан Балан опублікував нове фото із загадковим підписом, що шанувальники тут же пов'язали з українською поп-дівою Тіною Кароль.

Роман Тіни Кароль і Дана Балана вважається таємним, хоча розвивався він на очах у мільйонів глядачів вокального проєкту “Голос країни”. Почалося все ще в 9 сезоні, коли тренерський склад поповнив молдавський мачо.

І хоча формально вони з виконавицею хіта “Ноченька” були суперниками, кокетливі погляди, флірт та знаки уваги було не приховати. Бачачи все це, шанувальники прийшли до висновку, що між артистами виникли почуття. Підігріла ці чутки поява на сцені “Голосу” мами Балана Людмили в 10 сезоні, яка заспівала для сина і потенційної невістки народну весільну пісню.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль

Самі Тіна і Дан не коментували свої стосунки, але перервати мовчання їм все ж довелося після необережного висловлювання продюсера шоу Володимира Завадюка. Так, на одному з публічних виступів він заявив, що історія взаємин Кароль і Балана була створена синтетично. Звичайно, це викликало цілий шквал критики з боку користувачів мережі, після чого Завадюк пояснив, що дійсно став свідком романтичної історії, і його завданням як продюсера було вчасно помітити іскру між співаками, щоб показати її глядачеві.

Володимир Завадюк і Дан Балан
Володимир Завадюк і Дан Балан

Після всього цього Дан підтвердив, що симпатія була щирою та без будь-якого обману, а Тіна його підтримала, сказавши, що нав’язати любов неможливо, і як буде далі – це їхній секрет. Тому фанати продовжують вірити і сподіватися, що одного разу зірки додадуть розголосу своїм відносинам і більше не будуть ховатися.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

До речі, досвід серйозних стосунків є як у Кароль, так і у Балана. І якщо про шлюб Тіни з продюсером Євгеном Огіром знають майже всі, то про сімейне життя Дана – зовсім навпаки. Так, ще у 2004-му молдавський виконавець одружився з моделлю Еллою Крупеніною. Незабаром після весілля у них народився син Алан, але вже через 3 роки подружжя розійшлося. Подейкують, все через ревнощі і нескінченні скандали.

Елла Крупеніна і Дан Балан
Елла Крупеніна і Дан Балан

А своїм черговим постом в соцмережах артист знову натякнув на роман з поп-дівою. Так, в Інстаграмі Дан Балан опублікував фото з моря, яке підписав вельми інтригуюче:

“Повернувся назавжди… Світ і небо… Ти і я”.

Коментатори не стримували емоцій. Одні попросили співака більше не пропадати так надовго, а хтось припустив, що повернувся він з відпочинку з Тіною.

Більше про те, що насправді пов’язує Кароль і Балана в наступному відео:

Схожі статті