Зірки, які попри гроші і статус досі не вилетіли з гніздечка та живуть з мамами: Матвієнко, Камалія та інші

Хто з зірок, не дивлячись на зароблені статки, досі проживаю з батьками? Усі деталі в статті.

Настя Каменських

Настя Каменських з мамою Лідою
Настя Каменських з мамою Лідою

Після раптової смерті батька Настя Каменських забрала маму Ліду до них з Потапом додому. Справа в тому, що переживати втрату разом жінкам набагато легше. Співачка не приховує, що кончина чоловіка серйозно вплинула на психологічне здоров’я як на її власне, так і на мамине. Чи збирається Лідія покидати будинок зіркового подружжя достовірно невідомо. Здається, що родині доволі комфортно разом. Прийнамні, Олексій Потапенко не скаржиться.

Камалія

Камалія з мамою
Камалія з мамою

Коли відома українська співачка Камалія вийшла заміж за мільярдера Мохаммада Захура, вона не погодилася розлучатися з матір’ю. Інна переїхала до величезного маєтку зіркового подружжя і проживає там по цей день. Воно і не дивно, адже жінка виконувала роль і матері, і батька, і навіть продюсерки співачки.

Тоня Матвієнко

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко також не збирається облаштовувати власне житло. У двоповерховому будинку вона з чоловіком Арсеном Мірзояном і з їхньою спільною чотирирічною донькою складають компанію народної улюблениці Ніні Матвієнко. До слова, в цьому ж будинку живе брат Тоні і старша внучка Ніни Митрофанівни зі своїм хлопцем. Разом їх аж семеро людей, але на це велика сім’я не скаржиться.

Жан Беленюк

Жан Беленюк

Український спортсмен та віднедавна олімпійський чемпіон Жан Беленюк також довгий час проживав з матір’ю. Нещодавно чоловік одружився і наразі невідомо, де він проводить свої ночі. Цілком можливо, що знаменитість вже вилетіла з батьківського гніздечка і облаштовує своє власне.

Схожі статті