65-річна Лариса Доліна сміливо блиснула фігурою по дорозі на пляж: ще дасть фору молодим зіркам

Лариса Доліна одна з небагатьох знаменитостей, хто може вдало похизуватися своєю фігурою. Тим паче у свої 65 років.

Для справжньої жінки вік – це всього лише цифра у паспорті. Кожен етап у житті має свою вроду. Зрілі зірки все частіше не соромляться хизуватися фігурами та робити сміливі фото.

Так, Лариса Доліна нещодавно показала дуже ефектну світлину з відпочинку. На ній улюблениця мільйонів позує по дорозі на пляж.

“Міняємо дислокацію, їдемо в інший санаторій, подивимося, як там і яке море! Всім чудового ранку і також дня”, – пише артистка.

Знаменитість довела що такі пляжні фото може публікувати не лише молодь. Лариса сприймає себе такою, як вона є, але у коментарях піднялася ціла хвиля компліментів в адрес співачки.

Фанатки вмотивувалися зайнятися собою і харчуванням, аби теж так хизуватися талією на морі. Минулого року сама Доліна взялася за фігуру, обмежила себе у харчуванні та помітно підтягнулася. Цікаво, що зірка також змінила стиль. Вона додала у гардероб більше світлих речей: рожевий, білих, червоних. Не боїться експериментувати також з довжиною сукенок.

Тепер 65-річна знаменитість бере участь у яскравих фотосесіях:

У світі шоу-бізнесу взагалі обертів набирає тренд на зрілу красу. Співачка Мадонна не соромиться викладати світлини у далеко нескромних нарядах, режисерка Рената Літвінова давно вже звикла балувати себе ефектними фотосесіями, де не ховається у балахонах. Далеко не потрібно ходити: Алла Пугачова – демонстративно носить шорти, а Софія Ротару може похизуватися моложавістю обличчя.

Схожі статті