Олександр Педан зізнався, заради чого покинув Україну: невже країна назавжди втратила талановитого ведучого?

Олександр Педан святкує День прапора України поза її межами. У чому ж причина?

Олександр Педан — патріот України, який завжди переймалася питаннями мови, історії та вітчизняної культури. Однак, одночасно з цим Олександр з великим задоволенням подорожує та досліджує культуру і життя в інших країнам, попутно розповідаючи своїм підписникам, як проходять його дні, коли він може насолодитися закордонними поїздками.

Чому Олександр Педан покинув Україну?

Нещодавно на особистій сторінці телеведучого в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії з його подорожі до Таджикістану. Там український шоумен вирішив зайнятися альпінізмом та підкорити нову висоту. Варто відмітити, що чоловік був вражений пейзажами країни.

Скріншоти сторінки Олександра Педана

Олександр Педан у честь Дня прапора України опублікував світлину, на якій тримає синьо-жовтий прапор, знаходячись на перевалі Казнюк. Телеведучий пояснив, що не міг не вийде на зв’язок у такий особливий для батьківщини день.

Достовірно невідомо, з сім’єю поїхав телеведучий відпочивати у гори, з друзями або ж абсолютно самотній. Однак, одне можна сказати точно: телеведучий обов’язково повернеться до України, адже любить її понад усе.

Варто відмітити, що через любов до своєї країни Олександр часто проводить різноманітні конкурси на знання української мови, а також постійно розповідає про різноманітні нововведення та цікаві правила.

Олександр Педан
Олександр Педан

До того ж Педан неодноразово зізнавався, що сам вимушений постійно підтягувати свої знання з української мови. Певно, саме за це його і любить глядач — за щирість, бажання розвиватися та допомагати іншим.

Схожі статті