Ектор Хіменес-Браво закінчив свою участь у “МастерШеф” та покидає Україну: кухар повертається додому

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що покидає Україну та відправляється до Канади.

28 серпня Ектор Хіменес-Браво повідомив про те, що зйомка чергового сезону кулінарного шоу “МастерШеф” дійшла кінця. Кухар показав своїх колег Ярославського та Мартиновську, які готувалися до фіналу та згодом заявив про те, що зйомки офіційно закінчилися. Тепер колумбієць зі спокійною душею може відправитися додому.

Ектор Хіменес-Браво повертається до Канади

Нещодавно Ектор Хімене-Браво повідомив, що повертається додому до Канади. Про це він розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. З’ясувалося, що шеф-кухар не був вдома аж два роки. Через карантинні обмеження він не наважувався повертатися, тим паче, що у Канаду завжди попасти важче.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

Ектор повідомив, що там його чекає не тільки рідний дім, але і новий проєкт. Також він дуже хвилюється перед зустріччю з друзями. Не приховує свого хвилювання зірка і стосовно сертифікатів вакцинації, адже канадський контроль здатен налякати будь-кого.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

Не дивлячись на те, що Ектор є жителем цієї країни і має паспорт він все одно трохи наляканий. Скільки кулінар перебуватиме за кордоном він не повідомив. Однак, зазначив, що усі необхідні вказівки своїм робітникам дав і буде знаходитися на зв’язку постійно.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

Нагадуємо, що незмінний суддя кулінарного шоу Мастер шеф Ектор Хіменес браво давно придбав польські будинок у Канаді і вважає його своїм справжнім домом. Там же в нього була дівчина коло Керолайн, з якою він збирався одружитися. Стосунки зруйнувалися через її не бажання переїжджати до Києва.

Схожі статті