Дружину Дмитра Комарова запідозрили у вагітності: відомий мандрівник буде щасливим батьком

Дмтиро Комаров давно живе у шлюбі з Олександрою Кучеренко. Невже пара чекає поповнення?

Дмитро Комаров одружився з першою українською красунею Олександрою Кучеренко. Подружжя не приховує почуттів та щоразу радує прихильників яскравими спільними світлинами.

Дмитро Комаров з дружиною
Дмитро Комаров з дружиною

Перед тим, як одружитися, пара тривалий час приховувала свої стосунки. Для фанатів Дмитра його обраниця стала справжнім приємним сюрпризом. Тепер Олександру запідозрили у вагітності.

23-річна “Міс України 2016” показала фото у пишні сукні, де підписники розгледіли акуратний округлий животик. Світлина, до речі, з модного показу.

Одразу прихильники не втрималися та висловили свої припущення, написавши:

“Чомусь мені здається, що ви вагітна”

Олександру запідозрили у вагітности

Втім, новиною про продовження роду подружжя Комарових так і не порадувало. Цікаво, що взагалі пара не висловлювалася на рахунок майбутнього батьківства.

Чим зараз займається юна дружина Дмитра Комарова?

Отримавши королевський титул, Олександра не зупинилася у самовдосконаленні. Вона навчалася у магістратурі на журналіста. З цим і зв’язала свою кар’єру. Зараз вона стала ведучою на популярному каналі.

Ще одне захоплення дівчини – спорт. Вона регулярно тренується у залі, займається плаванням, а також стежить за провідними змаганнями.

Прихильників вдалося згуртувати Кучеренко завдяки своїй скромності та пропагуванню правильних цінностей. Обраницю Комарова ніколи не помічали на сумнівних вечірках, а також з бокалом у руці.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.