Маша Єфросиніна віддала сина у школу, де навчаються діти президента: недешеве задоволення

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна 1 вересня цього року віддала свого сина у 1 клас. Хлопчик навчатиметься у школі разом з дітьми президента.

Один з найхвилюючих моментів у житті кожних батьків – похід дітей перший раз у перший клас. Для Маші Єфросиніної та її чоловіка Тимура Хромаєва це було саме так – їхній син Олександр став учнем. Коли телеведуча дивилася на святкову лінійку, вона навіть не змогла стримати сліз, про що написала у соцмережах:

“Наш з Тимуром другий перший клас! Почуття більш гострі та усвідомлені! Сльози переходять в істеричний спіх і назад! Нерви на межі!”.

Стресу додало ще й те, що хлопець не вліз в жодну з трьох пар нових туфель до школи – ще ні разу не взув, а вже маленькі.

Навчатиметься Олександр в елітній Новопечерській школі, яке знаходиться на території жилого комплексу “Новопечерські липки” у Києві. На сайті навчального закладу вказана вартість навчання на 2021-2022 навчальний рік – 13750 доларів (370 тис. грн) для учнів з 1 по 7 класи, 11600 доларів (близько 313 тис. грн) з 8 по 11 класи. За бажанням батьки також можуть замовити для дитини додаткове харчування – сніданок 1900 гривень та підвечірок 1700 гривень на місяць.

Вартість навчання у Новопечерській школі
Вартість навчання у Новопечерській школі

Там же вчаться діти нинішнього президента і першої леді України Володимира та Олени Зеленських, відомого боксера Олександра Усика.

З особливостей Новопечерської школи варто зазначити проєктну роботу в командах, творчі індивідуальні завдання, публічні виступи, консультації психолога, викладання іноземних мов (англійської, німецької, іспанської, китайської і французської) носіями, а загальнодержавна програма освіти удосконалена ефективними канадськими методиками.

Старша дочка Єфросиніної Нана наразі навчається у коледжі в Канаді. Саме там вона закінчить 11 та 12 класи, щоб визначитися, ким саме хоче бути. За словами Маші, дитина цікавиться маркетингом, комунікаціями, економікою та соціальною сферою.

Родина Маші Єфросиніної
Родина Маші Єфросиніної

Схожі статті