Настя Приходько зізналася, що не дає спокійно обідати дітям: “Їжа – це не для того, щоб їсти”

Анастасія Приходько завжди вирізнялася суворим норовом, але ніхто і не здогадувався, як серйозно ставиться зірка до виховання дітей.

Анастасія Приходько – багатодітна мама. У неї трійко дітей. Справляється з такою оравою не сама, а на пару з чоловіком-бізнесменом. Втім, аби малеча не розпрягалася, знаменитість ввела ряд правил.

Ними вона поділилася у новому інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

“Мама може”

“Мама може” – саме так називається програма про Анастасію Приходько. Артистка розповіла, що не церемониться з дітьми та навіть обіди в неї досить суворі. За словами співачки, вона привчає до акуратності малюків і подає страви так, наче у ресторані. Навіть хліб у будинку артистки не можна класти на стіл – для цього є спеціальна тарілочка. Привчає таким чином дітей до етикету знменитість.

Настя Приходько

“В мене все має бути так, наче в гостях, в ресторані. Це для того, щоб вони знали, що їжа – не для того, щоб їсти, а їжа – для того, щоб жити”, – коментує свої правила Анастасія.

Зірка також зауважила, що у побуті для неї головне – це порядок вдома. Ідеальна чистота в будинку є дуже важливим навіть просто для спокою Приходько. Жінка з усмішкою поділилася, що інколи її любов до порядку здається їй трохи нестандартною.

“Дуже не люблю безлад. Мене це дратує. Мені казали, десь з нотками шизоренії… з цією чистотою”, – поділилася Настя.

Настя Приходько

Стежить знаменита мама також і за оцінками у щоденнику. Їй не подобається, коли діти, особливо старша донька лінується. За таке Нана може лишитися і телефону, і день у кімнаті без розваг просидіти.

Навчання Настя вважає головним у житті своєї свої дитини.

 

Схожі статті