Співачка Євгенія Власова зробила вражаючу заяву стосовно своєї кар’єри: “Повернення у шоу-бізнес”

Євгенія Власова відповіла на саме популярне запитання стосовно її творчості.

Співачка Євгенія Власова заявила, що бере участь у “Танцях із зірками”, але не вважає це вповерненням на сцену. Не дивлячись на радість шанувальників стосовно появи Євгенії на телебаченні, вона не розділяє хвилювань публіки. Адже не збирається відновлювати творчу кар’єру.

Найближчі плани артистки не пов’язані з виступами. Про це вона заявила в коментарі сайту “ТСН“.

Євгенія Власова не повертається

Євгенія Власова

Виконавиця розповіла, що відразу ж погодилася брати участь в проекті, організаторам не довелося її вмовляти. За словами Євгенії, вона з дитинства любить танцювати і рідні відразу ж підтримали ідею участі в проекті. Співачка взяла челлендж “Танців з зірками” від фронтмена групи KADNAY Дмитра Кадная. Прем’єра нового сезону шоу відбудеться 5 вересня.

“Для мене “Танці з зірками” на сьогодні – це не повернення до шоу-бізнесу. Від слова зовсім. Це класний досвід і не більше”, – підкреслила артистка.

Останній раз Власова виступала перед публікою в шоу “Голос країни”, де разом з півфіналісткою Галиною Куришко виконала заспівала свій хіт “Я – живая река”. Це стало першим виступом Власової після 10-річної перерви.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Зараз співачка не гастролює, викладає вокал. У 2017 році вона брала перерву в кар’єрі через проблеми зі здоров’ям. ЗМІ писали, що у Євгенії діагностували рак, але пізніше вона спростувала ці чутки. Виконавиця пройшла курс хіміотерапії за порадою лікаря, який зробив їй операцію. При цьому Власова звинуватила журналістів у перекручуванні інформації та заявила, що більше не буде давати інтерв’ю.

Схожі статті