Юлія Зайка сказала “так”: екс-фіналістка “Холостяка” розповіла, що відповіла на пропозицію закоханого колеги

Юлія Бельченко нарешті розкрила деталі пропозиції.

Після вдалого фейкового весілля Юлії Бельченко знову вдалося обвести пресу та фанатів навколо пальця. У цей раз Зайка розіграла своїх підписників за допомогою колеги Дмитра. Пара влаштувала справжнє шоу під час собору їхніх учнів.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Так, колишня учасниця проєкту зізналася, що отримала пропозицію. Її колега постав перед нею з букетом, а учні вмовляли її погодитися.

Що відбулося насправді?

Сьогодні Юлія Бельченко вирішила розкрити всю правду. Дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, у якому розкривається вчорашня ситуація.

Скріншоти сторінки Юлії Зайки

Насправді Дмитро запросив Юлію на побачення. Варто відмітити, що хлопець дав зрозуміти своїй колезі, що вона йому дуже подобається. Юлія не надто хотіла погоджуватися і дуже вагалася, але тиск від хлопця та її учнів змусили її поступитися.

Варто відмітити, що користувачі мережі вже давно підозрювали про любовний зв’язок Дмитра та Юлі. Дівчину неодноразово питали, чи є між ними щось, і чи не приховують вони стосунки від інших. Бельченко наполягала, що немає ніякого романтичного зв’язку з хлопцем.

Нагадуємо, що Юля Зайка — єдина учасниця шоу, яка була вигнана холостяком, а потім запрошена назад. Втім, на вибір Михайла це ніяк не вплинуло. Так, Заливако обрав Анну Богдан, з якою зараз він успішно будує романтичні стосунки. Пара орендує квартиру у центрі Києва і намагається підтримувати популярність усіма можливими способами, як і Юлія Бойченко.
Що з цього вийде, на привеликий жаль, буде зрозуміло лише згодом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".