Камалія пишно привітала доньок з Днем народження: екзотичні птахи, яхта – все, як має бути у принцес

Сьогодні у родини Камалії велике свято: День народження доньок-двійнят. Для співачки дата особлива - дізнайтеся чому.

Найбагатша співачка Камалія мріяла не про розкішні палаци, а про те, щоб стати мамою. Її діти – справжній подарунок долі і те, як сильно зірка любить Арабеллу та Мірабеллу зрозуміло з перших рядків публікації артистки.

“Сьогодні найщасливіший день в житті, день, коли ми з Захуром стали батьками наших Арабелли і Мірабелли! Вони дали нам світло надії, інтерес, новий зміст у нашому житті!”, – зворушливо пише артистка.

Двійнятам виповнилося сьогодні 8 років. Сама ж знаменитість відзначає, що весь цей час був наповнений дитячим сміхом, пізнанням та любов’ю. Зірка показала теплі родинні світлини з відпочинку у Туреччині, де малята позують з папугами, з розкішного авто, схожого на лімузин та з сімейних свят, де всі зібралися разом.

Втім, попри безмежну радість вечірки у дітей сьогодні не буде. Річ у тім, що Арабелла і Мірабелла зараз вже пішли до школи, а батьки дуже відповідально ставляться до їх навчання. Тому відволікати їх від уроків не будуть, а відсвяткують День народження у неділю.

Чому для Камалії поява дітей стала дивом?

Мріяла наша найбагатша співачка зовсім не про золоті палаци, а про те, як маленькі рученята обійматимуть, а дитинка кликатиме її мамою. Камалія довго не могла завагітніти. Коханий чоловік не шкодував грошей, аби здійснити мрію про батьківство. У 2013 році знаменитість зізналася, що навіть робила операцію у Штатах.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Та доля подарувала все ж таки їй шанс бути мамою і тепер 6 вересня для неї особливе свято.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.