Як Софія Ротару неодноразово використовувала сина Руслана, щоб досягти мети: артистка не жаліла нащадка

Софія Ротару та її родина стали успішними завдяки праці усіх її членів.

Софія Михайлівна перебувала в 30-річному шлюбі з українським музикантом Анатолієм Євдокименко. Обранець співачки закохався в неї по фото, домігся її кохання і через декілька років зробив її своєю дружиною.

Через два роки у пари народився син Руслан, який пішов по стопах батьків, ставши продюсером.

Поява Руслана

Руслан Євдокименко з матір'ю Софією Ротару
Руслан Євдокименко з матір’ю Софією Ротару

Руслан з’явився на цей світ не просто так. Ротару дуже хотіла дитину. А його батько не волів ставати татом, але Софія Михайлівна вирішила зовсім інакше. Артистка завагітніла і поставила чоловіка перед фактом. Поява Руслана стала початком батьківства пари. Співачка дуже хотіла народити ще й доньку, але так і не наважилася на цей крок.

Своє життя хлопець мріяв пов’язати з інженерією та архітектурою, але мама і тут внесла свої корективи. Хлопцю довелося долучитися до сімейної справи, а коли помер батько, управління компанію повністю перейшло до його рук. Анатолій Кирилович не дожив до 74-річчя дружини: його не стало ще в 2002-му.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Софія Ротару та Руслан Євдокименко

Варто відмітити, що свого спадкоємця Софія Михайлівна виховувала суворо. Чоловік виріс відповідальною та серйозною людиною.

Нагадуємо, що у Ротару є двоє онуків. 27-річний Анатолій Євдокименко відомий як музикант і діджей. Онук Софії Михайлівни виступає з 14 років, взявши спочатку псевдонім AnatoliyMiDi, а потім і DJ SHMN. Молодий артист проживає в Лондоні, їздить з виступами по Європі і світу, а його композиції звучать на американських радіостанціях.

19-річна внучка Ротару Софія вчиться в США. За плечима дочки Руслана Євдокименка – кілька років навчання в модельній школі. Відомо, що Софія збирається заміж за молодого мільйонера Дениса Жаданова, який входить в список Forbes. Про своє особисте життя Софія Євдокименко розповідає не часто, але іноді все ж ділиться кадрами з коханим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.