Еллерт активно готується до весілля: поки він робив манікюр з сердечками, Ксенія Мішина втекла з країни

Переможець романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт показав підписникам у соцмережах, як готується до весілля.

Популярність Еллерт здобув завдяки участі у проєкті “Холостячка”, де саме йому вдалося підкорити серце акторки Ксенії Мішиної. Стосунки пара продовжила і поза шоу, чого не приховувала від прихильників. Закохані майже одразу з’їхалися, познайомили одне з одним своїх дітей від минулих відносин, а також влаштовували спільні подорожі. До того ж герої статті ділилися у мережі планами на майбутнє, серед яких були близнюки та весілля-вечірка.

Цю нескінченну романтику перекреслило несподіване повідомлення Мішиної про розставання, котре вона зробила напередодні річниці знайомства з Олександром. Численні фанати не хотіли в це вірити, однак зірка ясно дала зрозуміти, що вони більше не пара. Втім, нещодавно на загальний огляд потрапили кадри, на яких Ксюша і Саша гуляли на весіллі друзів, де акторка навіть зловила букет нареченої.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Коментувати возз’єднання вони не поспішають, хоча прихильники вірять, що незабаром це станеться. І хоча на тему своїх стосунків герої “Холостячки” відмовчуються, подробицями особистого життя вони продовжують ділитися з аудиторією.

На цей раз у себе в Інстаграмі Еллерт похизувався манікюром з мінімалістичним дизайном у вигляді шпильки з сердечком. Схоже, тренд на чоловічий манікюр набирає обертів.

Еллерт зробив манікюр
Олександр Еллерт зробив манікюр

Згодом Олександр вийшов на зв’язок з фоловерами з місця, де ось-ось відгримить весілля. Наречені не він з Мішиною, оскільки на цьому святі Саша буде ведучим:

“Сьогодні весілля. І я вам хочу сказати, що сьогодні одне з найважчих планується весіль з тієї причини, що весілля у друзів. Коли працюєш у друзів, а ще серед гостей з сорока чоловік я знаю, мабуть, 37 з половиною, якесь хвилювання всередині просинається більше, ніж з незнайомими людьми. Не знаю чому, але, звичайно, все пройде круто”.

Олександр Еллерт розповів про весілля
Олександр Еллерт розповів про весілля

Ксенія тим часом покинула країну. Вона разом з сином вирушила до Хорватії з зупинкою у Чорногорії на прем’єру серіалу, де зіграла одну з основних ролей.

Скріншоти з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншоти з Інстаграму Ксенії Мішиної

Схожі статті