Навіщо Тіна Кароль віддала цілу кімнату портрету Євгена Огіра: містична картина таємно допомагає поп-діві

Співачка Тіна Кароль показала свою домівку, зокрема в кадр потрапив портрет співачки з її чоловіком Євгеном Огіром.

Поп-діва української сцени Тіна Кароль не любить говорити про своє особисте життя, особливо після загибелі її єдиного чоловіка, продюсера Євгена Огіра. Подружжя жило разом у теплому сімейному колі до 2013 року, тоді Євген помер після довгої та тяжкої боротьби з онкологією.

Кароль народила чоловіку сина Веніаміна. Хлопчик зараз навчається в Англії та приїздить до мами в Україну на канікули. Сама ж артистка проживає під Києвом у приватному будинку, будівництво якого завершилося декілька років тому.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

У власному будинку Тіни є власний професійний спортзал, де артистка займається з тренажерами, а також практикується в боксі. В особистій кімнаті Кароль стоїть великий білосніжний рояль. Цікаво, що біля нього в себе вдома співачка зняла кліп на пісню “Помнишь”, яку записала разом із колегою по шоу “Голос” Даном Баланом. Ця відеоробота підігріла чутки про роман між артистами, які до сих пір поширюються між прихильниками. Хоча ні Дан, ні Тіна ніяк не коментують цієї теми і всіляко приховують будь-які подробиці особистого життя.

Під час зйомок програми “Світське життя” у будинки Кароль в кадр потрапив намальований портрет співачки з її чоловіком Євгеном Огірем. Вона зберігає його в особистій спальні поряд з улюбленим роялем.

Кадр з передачі Світське життя
Кадр з передачі Світське життя

Картина стоїть на мольберті у чорній рамці. Вірогідніше за все, її намалювали олівцем. Поряд з картиною помітно ікону, яка вісить на одній зі стін у будинку.

Схожі статті