(Фото) Таємний син Дана Балана та інші діти, яких не визнає молдавський мачо: такі гени треба множити

Дан Балан зірка дуже загадкова. Як думаєте, скільки в артиста дітей?

Життя Дана Балана – справжня таємниця для публіки. Співаку 42 роки і прихильники повірити не можуть, що за все життя артист не був хоч раз у цивільному шлюбі. Кому ж він написав такі чуттєві композиції. Поки зірка відмовчується, фанати у мережі будують теорії взаємин знаменитості та намагаються знайти хоч якісь докази про те, що він має родину.

Весілля Санди Балан
Дан Балан на весіллі

Досі не вщухають чутки про те, що зірковий співак був одружений з Еллою Крупеніною. Про жінку відомо мало. Познайомилися ще за часів молодості артиста, коли його кар’єра лише набирала обертів. У шлюбі були з 2004 по 2009 рік.

Елла Крупеніна та Дан Балан. 

У доказ того, що артист має сина наводять такі кадри з інтернету:

Ймовірний син Дана Балана

За підрахунками хлопчику зараз має бути 10-12 років. Втім, бачили молдавського мачо і з іншими дітьми на руках. В інстаграмі спливло тепле родинне фото Дана Балана з немовлям та мамою.

Дан Балан зі своєю мамою
Дан Балан зі своєю мамою

Маленька дівчинка на руках в артиста зачаровано дивиться у бік від камери. Бабуся ніжно притуляється до карапуза. Цей малюк – дійсно з родини Дана. Крихітна принцеса є племінницею Балану.

Щодо інших дітей, часто фанати пари цього зіркового молдаванина та нашої Тіни Кароль роблять штучні світлини у різних програмах, що можуть сумістити риси обличчя. Так того не відаючи, артисти вже “обзавелися” не одним десятком синів та дочок. Ось яскравий приклад:

Імовірна зовнішність доньки Тіни Кароль і Дана Балана

Проте, співаки не реагують на подібного роду знимки від прихильників.

Схожі статті