Камалія вперше показала молодшого брата: ось хто справжня гордість в родині (ФОТО)

Відома українська співачка Камалія регулярно ділиться у соцмережах фото з рідними, але свого молодшого брата вона показала вперше.

Сторінка Камалії в Інстаграмі налічує вже двісті з зайвим тисяч фоловерів, котрим вона не дає шансу засумувати. Чи не кожен день у профілі зірки з’являються нові публікації та новини з її особистого життя.

На цей раз артистка з гордістю похизувалася успіхами молодшого двоюрідного брата – парубок зайняв перше місце у спортивних змаганнях обласного значення:

“Пишаюся своїм братиком! Мій двоюрідний брат Кирило Терлецький виборов “золото” у відкритому чемпіонаті Чернігівської області по дзюдо серед молоді”.

Без уваги шанувальників Камалії перемога Кирила не залишилася, про що свідчить безліч вітальних коментарів:

  • “Вітаю гордість родини!”;
  • “Дуже приємно знати, що це ваш брат!”;
  • “Ось дивлюсь ваші історії та публікації і душа радіє, наскільки сильно у вас розвинене почуття відданості до своєї сім’ю. Великої і дружної. Це дуже круто!”;
  • “Камалія, вітаю вашого братика, нехай попереду буде не один кубок”, – пишуть підписники.

До речі, сама Камалія теж займається спортом, і привчає до нього своїх доньок Арабеллу і Мірабеллу. Найулюбленіше хобі співачки – кінний спорт. Він вимагає чималих витрат, як мінімум на утримання коней та амуніцію, хоча для артистки це не проблема, адже її чоловік Захур – доларовий мільйонер і гривневий мільярдер.

Камалія займається кінним спортом
Камалія займається кінним спортом

Дівчат зірка віддала на художню гімнастику, де з ними займається призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова. Надії на спадкоємиць Камалія покладає великі та сподівається, що одна з них стане чемпіонкою.

Скріншоти особистої сторінки Камалії

Також дивіться відео про те, як зірка виховує двійнят та скільки витрачає на їхню освіту:

Схожі статті