Тіна Кароль та її покійний чоловік Євген Огір сильно мріяли про донечку: як зараз вона би виглядала?

Євген Огір мріяв про маленьку донечку, але так і не зміг втілити свою мрію у життя.

Коли продюсер та чоловік Тіни Кароль Євген Огір пішов з життя, він залишив після себе і сина, і будинок, і дерево. Але чоловік, навіть будучи при смерті, дуже хотів стати батьком донечки. Зіркове подружжя серйозно задумувалося стосовно ще однієї вагітності. Але стан справ не дозволяв їм зайнятися цією справою. Але поп-діва навіть зараз шкодую, що не наважилася на такий крок, і не народила покійному коханому спадкоємицю.

Донька Тіни Кароль та Євгена Огіра

Тим не менш, фанатам було-б дуже цікаво побачити, як би виглядала донечка Тіни та Євгена, якби вони пішли на цей крок.

Імовірна зовнішність доньки Тіни Кароль і Євгена Огіра

“Я і зараз не відмовилася від думки материнства. Ми з Женею хотіли ще й доньку. Венечка підростає, він дуже прикрашає моє життя. Кожного ранку і ввечері знаходжу новий сенс. І я б хотіла, щоб у Вені була сестричка. Ми з Женею обговорювали це питання, він був не проти. Ми з чоловіком планували і народити малюка, і усиновити. Головне, щоб діти були соціально захищені, щоб їм було що вдягнути, поїсти, освіта. Так що на даний момент для мене це питання актуальне”

Імовірна зовнішність доньки Тіни Кароль і Євгена Огіра

Варто відмітити, що після озвучення своїх планів Тіна так і не наважилася на ще одну дитину.

Однак, Веніамін вже підростає. Хлопчина став підлітком, навчається в іноземній школі та радує маму глибокими знаннями та досягненнями. Через декілька років він почне перетворюватися на чоловіка, який можливо дуже скоро подарую Тіні онучку. І в сім’ї таки з’явиться маленька принцеса.

Схожі статті